Woningbouw

nieuwbouw-woonboerderij-bouwbedrijfjellebruinsma-harlingen63nieuwbouw woonboerderij PIETERSBIERUM 2016

In Pietersbierum is een woonboerderij verbouwt nadat het volledig was afgebrand. De woonboerderij is als bestaand opgebouwd. Het enige afwijkende is de staalcontructie, dit is een goedkopere oplossing dan een houten constructie. 

 

DSC 0755

AaNBOUW WONING HARLINGEN IN 2016

In Harlingen heeft Bouwbedrijf Jelle Bruinsma een uitbouw gerealiseerd bij een woning. 

 verbouw-woning-terschelling-bouwbedrijfjellebruinsma-harlingen11

 verbouw-woning-west-terschelling in 2015

De bestaande woning is compleet gestript en voorzien van een nieuwe houskeletbouw kap. De entree/hal wordt vergroot zodat hier ook de nieuwe trapopgang naar de verdieping gerealiseerd kan worden. De bestaande slaapkamer en schuur aan de achterzijde is gesloopt en hier is een nieuwe aanbouw gerealiseerd. In de aanbouw is plaats voor een nieuwe leef-keuken met eetgedeelte en een woonkamer. Op de verdieping komen 2 badkamers, 3 slaapkamers en ophet platdak van de aanbouw een dakterras.

bouwbedrijf bruinsma aanbouw woonboerderij harlingen web1

aanbouw woonboerderij harlingen in 2015

In Harlingen heeft Bouwbedrijf Jelle Bruinsma naast een woonboerderij een aanbouw gerealiseerd. Binnen is de voormalige woonkamer en keuken omgebouwd tot leef-keuken met ruimte voor een grote eettafel. In de aanbouw is een nieuwe entree gemaakt naar de boerderij en is een tuin-woonkamer gerealiseerd met toegang tot een overdekte veranda. Op de zijgevel is een schuifbaar zonneluik gemaakt, welke zowel voor de veranda als voor de grote pui geschoven kan worden.

Naamloos5documentNieuwbouw woning TE TERSCHELLING-WEST IN 2014

Op Terschelling hebben we in 2014 een vakantiehuis gebouwt voor www.frivakantiehuisterschelling.nl. Het ontwerp van deze woning is een vrijstaande woonboerderij. Op de oude fundering van het huis is een compleet nieuw huis gebouwt met een houten skelet. Het huis is opgedeeld in twee vakantiewoningen. Het vakantiehuis is voorzien van alle luxe gemakken, op een duurzame manier gebouwd. Bezoek de website van www.frivakantiehuisterschelling.nl voor meer foto's en boekingen voor een weekendje Terschelling.

Naamloos3UItbouw woonhuis te Harlingen in 2014

In Harlingen hebben we een uitbouw gerealiseerd bij een woonhuis. De uitbouw is gemetseld met speciale oranje metselstenen.

 

 

Koehool 8 2bewerktNieuwbouw 'fiskershuskes' te koehoal in 2013

Achter de zeedijk bij het Friese plaatsje Koehool hebben wij drie vakantiehuizen gebouwd. De bouw van deze vakantiehuizen is ge├»nspireerd door de historie van de "Fiskershuskes" oftewel vissershuisje. Bouwbedrijf Jelle Bruinsma heeft deze huisjes helemaal nieuw gebouwd. Het ontwerp is bedacht door architectenbureau Penta architecten in Harlingen.  Voor meer informatie kijk op de website: www.vakantiehuizenkoehool.nl 

DSC 0079

 vERBOUW GARAGE te Hitzum in 2012 

In Hitzum hebben we op een garage een extra verdieping gebouwd. Hierdoor is het huis groter gemaakt en is er plaats voor een extra slaapkamer. Het houten skelet voor de aanbouw is met de verreiker geplaatst. Wij beschikken over twee verrijkers waardoor wij gemakkelijk dakkapellen, houten skelet, en andere werkzaamheden op hoogte kunnen aanbrengen.

1351960203 3documentVerbouw woning te achlum in 2011

Aan een woning in Achlum heeft Bouwbedrijf Jelle Bruinsa de zijgevel met hout betimmerd. Ook de dakkapellen zijn door ons geplaatst.