RESTAURATIE MONUMENTALE PANDEN

Oude staat en stijl terugbrengen

De sfeer die een oude woning, boerderij of grachtenpand uitademt, is magnifiek. Veel bezitters van oude panden zijn zich gelukkig bewust van de historische waarde van hun pand. Daarom leeft vaak een sterke wens om hun woning in oude staat en stijl terug te brengen. Zonder daarbij veel concessies te hoeven doen aan comfort.

Wij zoeken graag samen met u naar creatieve oplossingen voor moderne indelingen van oude gebouwen. Ook voor de totale interieurbetimmering zijn wij u graag van dienst, zoals houten vloeren, radiatorbetimmering, boeken- of kledingkasten en oorspronkelijke keukeninrichtingen. In samenwerking met de Dienst Monumentenzorg, gemeentelijke ambtenaren en zo nodig een architect, voeren wij bovendien het herstel en restauratiewerk van monumenten uit.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat oog heeft voor de historische waarde van panden? Dat een voorliefde heeft voor ambachtelijk werken en authentieke bouwelementen? Bouwbedrijf Jelle Bruinsma maakt graag kennis met u! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.